![]() | Subir un nivel |
Aleu, Gonzalo
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1614-6659, Rosmini, Marcelo
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4171-411X, Sequeira, Gabriel Jorge
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-1332-7988, Zogbi, Ana Paola
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-9279-495X, Vico, Juan Pablo
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-5313-7033, Saavedra, Sabina and Sánchez, Inés Carolina
(2018)
Guía para el aseguramiento de la calidad en industrias de alimentos de origen animal.
Baez Ediciones, Córdoba. Argentina..
ISBN 978-987-1498-73-4
[Libro]
Soto, L. P., Frizzo, Laureano S.
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4354-4564, Signorini Porchietto, Marcelo Lisandro, Zbrun, María Virginia
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7438-9803, Lavari, Luisina, Bertozzi, E., Sequeira, Gabriel Jorge
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-1332-7988 and Rosmini, Marcelo
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4171-411X
(2015)
Faecal culturable microbiota, growth and clinical parameters of calves supplemented with lactic acid bacteria and lactose prior and during experimental infection with Salmonella
Dublin DSPV 595T.
Archivos de Medicina Veterinaria, 47 (1).
pp. 121-128.
ISSN 0301-732X
Rosmini, Marcelo
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4171-411X
(2014)
Desarrollo de productos cárnicos funcionales que cuenten con atributos que garanticen la inocuidad alimentaria.
[Proyecto de investigación]
Zogbi, Ana Paola
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-9279-495X, Aleu, Gonzalo
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1614-6659, Agüero, Nadia, Rosmini, Marcelo
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4171-411X, Garrone, Alicia Susana and Mariani, Anabel
(2012)
Desarrollo de productos cárnicos con bajo contenido en sodio, adicionados con sustancias prebióticas y microorganismos potencialmente probióticos.
[Proyecto de investigación]
Rosmini, Marcelo
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4171-411X, Zogbi, Ana Paola
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-9279-495X, Agüero, Nadia, Sequeira, Gabriel Jorge
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-1332-7988, Aleu, Gonzalo
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1614-6659, Frizzo, Laureano S.
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4354-4564, Soto, Lorena, Martí, Luis Enrique, Lavari, Luisina, Dalla Santina, Rodolfo and Zbrun, María Virginia
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7438-9803
(2012)
Estudio de las sustancias antimicrobianas producidas por los microorganismos integrantes de la microbiota de terneros jóvenes.
[Proyecto de investigación]
Zogbi, Ana Paola
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-9279-495X, Rosmini, Marcelo
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4171-411X, Sequeira, Gabriel Jorge
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-1332-7988, Aleu, Gonzalo
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1614-6659, Frizzo, Laureano S.
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4354-4564, Soto, Lorena, Martí, Luis Enrique, Lavari, Luisina, Della Santina, Rodlofo, Zbrun, María Virginia
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7438-9803 and Agüero, Nadia
(2012)
Estudio de las sustancias antimicrobianas producidas por los microorganismos integrantes de la microbiota de terneros jóvenes.
[Proyecto de investigación]
Frizzo, Laureano S.
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4354-4564, Soto, L.P., Bertozzi, E., Zbrun, María Virginia
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7438-9803, Signorini Porchietto, Marcelo Lisandro, Sequeira, Gabriel Jorge
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-1332-7988, Rodríguez Armesto, R. and Rosmini, Marcelo
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4171-411X
(2011)
Intestinal populations of Lactobacilli and coliforms after in vivo Salmonella dublin challenge and their relationship with microbial translocation in calves supplemented with lactic acid bacteria and lactose.
Animal Feed Science and Technology, 170.
pp. 12-20.
ISSN 03778401
Antruejo, A., Azcona, J.O., García, P.T., Gallinger, C., Rosmini, Marcelo
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4171-411X, Ayerza, R., Coates, W. and Pérez, C.D.
(2011)
Omega-3 enriched egg production: the effect of α-linolenic ω-3 fatty acid sources on laying hen performance and yolk lipid content and fatty acid composition.
British Poultry Science, 52 (6).
pp. 750-760.
ISSN 14661799
Zogbi, Ana Paola
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-9279-495X, Aleu, Gonzalo
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1614-6659, Lavari, Luisina, Arrieta, Marina Patricia, Agüero, Nadia and Rosmini, Marcelo
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4171-411X
(2010)
Desarrollo de productos cárnicos con bajo contenido en sodio, adicionados con sustancias prebióticas y microorganismos potencialmente probióticos.
[Proyecto de investigación]
Rosmini, Marcelo
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4171-411X, Zogbi, Ana Paola
ORCID: https://orcid.org/0000-0001-9279-495X, Aleu, Gonzalo
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1614-6659, Lavari, Luisina, Arrieta, Marina Patricia, Marini, Vanina Natalia
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-3969-632X, Benzzo, María Teresita, Frizzo, Laureano S.
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4354-4564, Martí, Luis Enrique, Dalla Santina, Rodolfo, Sequeira, Gabriel Jorge
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-1332-7988, Soto, Lorena and Agüero, Nadia
(2010)
Estudio de las sustancias antimicrobianas producidas por los microorganismos integrantes de la microbiota de terneros jóvenes.
[Proyecto de investigación]
Soto, L. P., Frizzo, Laureano S.
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4354-4564, Bertozzi, E., Díaz, A., Marti, L.E., Santma, R. Dalla, Sequeira, Gabriel Jorge
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-1332-7988 and Rosmini, Marcelo
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4171-411X
(2009)
Milk evaluation as growth and cold preservation medium of a probiotic inoculum for young calves.
Journal of Animal and Veterinary Advances, 8 (7).
pp. 1353-1360.
ISSN 1993601X
Imhof, Lelia
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-6850-5502, Rosmini, Marcelo
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-4171-411X and Bambozzi, Enrique Néstor
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-4804-2501
(2009)
Proposed integral model for the learning of floriculture crops.
Acta Horticulturae, 832.
pp. 211-214.
ISSN 05677572
Producción Académica UCC soporta OAI 2.0 con una URL base
http://pa.bibdigital.ucc.edu.ar/cgi/oai2
Sistema de Bibliotecas
Universidad Católica de Córdoba
Campus Universitario. Avenida Armada Argentina 3555
Córdoba, Argentina